Producten

Bij DRUK IN LEUVEN vindt u een ruime keuze aan allerhande drukwerk. Uiteraard bieden wij een uitgebreide keuze aan flyers en affiches aan in de meest uiteenlopende afmetingen en afwerking.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor briefpapier, enveloppes, naamkaartjes, boekjes en véél meer.

Overzicht

Flyers Affiches Folders

Flyers

Flyers kan je vergelijken met reclamefolders, pamfletten of brochures en worden doorgaans gebruikt om evenementen aan te kondigen.

Affiches

Posters/Affiches: offset affiches vanaf een dubbele printblad (A3) tot bijna twee vierkante meter (2m2) in mono of in fullcollor op 135gr glanzend of mat papier.

Folders

Alle folders worden recto/verso in full colour gedrukt. 135g papier wordt steeds geplooid, papiersoorten vanaf 300g worden gerild en plano afgeleverd.

Fardes Boekjes Naamkaartjes

Fardes

Offset fardes in full color Recto of Recto/Verso met standaardformaten (480mm x 345mm - met een fijne of brede rug ) gedrukt op glanzend papier (maco santiné) in 300gr. Download een template voor de juiste opmaak.

Boekjes

Maak zelf uw boekje, magazine of tijdschrift aan nog voordeligere prijzen. Kies uw gewenste papiergrammage met al dan niet een stevigere cover.

Naamkaartjes

Standaard creditcard-formaat met of zonder afgeronde hoeken in full color gedrukt op mat papier of met plastificatie (met UV-lak)op 400gr papier. Matte kaartjes kunnen enkel met rechte hoeken.

Briefhoofden Enveloppen Wenskaarten

Briefhoofden

Onze briefhoofden kunnen enkelzijdig en/of dubbelzijdig bedrukt worden in fullcolor op 90g. Eenmaal gedrukt kan het nog steeds gebruikt worden om facturen of brieven via een inkjet -of laserprinter af te drukken.

Enveloppen

Onze enveloppen/omslagen zijn bestelbaar met of zonder venster, en kan ook besteld worden met of zonder plakstrip.

Wenskaarten

Niet alleen is de traditionele postkaart-formaat (A6) beschikbaar, maar al onze standaardformaten. Ze zijn gedrukt op recto glanzend (UV-lak) en verso op mat papier in 280gr nostalgische ansichtkaartpapier.

Stickers Ingangskaarten Placemats

Stickers

Onze stickers zijn fullcolor bedrukt op papier. Zijn perfect geschikt om op gladde oppervlakten te plakken.

Ingangskaarten

Onze ingangskaarten zijn beschikbaar in 3 varianten en 2 afmetingen (strike S en strike M)

Placemats

Onze placemats kunnen enkelzijdig bedrukt worden in fullcolor op 90gr. De offset placemats zijn in full color met standaardformaat A3.