Vragen

Voor al uw vragen kijkt u best eerst even in de uitgebreide FAQ (Frequently Asked Questions) op de website van Flyer.be. Hier komen de meest gestelde vragen allemaal aan bod. Klik op een van de categorieŽn links, of doorzoek de vragen en antwoorden via het zoekformulier.

Templates

Als u zelf het ontwerp voor uw drukwerk maakt, begint u best met de juiste template. Op die manier bent u er zeker van dat de afmetingen, de resolutie en het kleurgebruik van uw bestand correct zijn. U kan van alle afmetingen de bijhorende templates downloaden op de website van Flyer.be.

PDF Job options

Joboptions zijn een verzameling van programmainstellingen voor het aanmaken van een drukklaar pdf-bestand. Op deze manier voldoet uw bestand aan de specifieke Flyer.be kwaliteitseisen en kunnen vele fouten en dus vertragingen vermeden worden. Meer info over PDF job options vindt u de website van Flyer.be

Contact opnemen

Vindt u het antwoord op uw vraag niet terug in onze FAQ? Geen nood, het team van Flyer.be staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. Een van onze medewerkers zal u dan zo snel mogelijk verder helpen.